• Pentru mai multe informatii apelati (+40) 0765.44.44.22

 •   Oferim consultanta DDD gratuit, contactati-ne acum

 • Dezinsectie si deratizare clinici medicale

 • Succesul incepe cu stiinta !

  PESTCONTROl are experienta tratamentelor care dau randament in combaterea daunatorilor din sectorul medical. Asa știm ca este nevoie de abordare stiintifica a problemei pentru a ajuta la furnizarea unui tratament eficace în instituțiile medicale sensibile, cum este a dvs.

 • Servicii de dezinsectie si deratizare clinici medicale sau cabinete individuale in Bucuresti - Ilfov. Autorizare PMB

  La fel ca si pacientii, nu exista doua clinici sau cabinete la fel. De aceea PESTCONTROL va începe cu o inspectie amanuntita  pentru a întelege tipul si natura infestarii cu care va confruntati. Apoi, pe baza constatarilor sale, operatorul  va lucra cu dvs pentru a construi un plan de protectie -  specific locatiei dvs  - care are la baza metode testate si atestate stiintific. Programul nostru standard de protectie adresat clinicilor, cabinetelor si institutiilor medicale include combaterea  insectelor și controlul rozatoarelor.  Deasemenea oferim clientilor nostri din sectorul medical servicii profesionale de dezinfectie a locatiilor care au la baza cei mai eficienti dezinfectanti de pe piata care au capacitatea sa dezinfecteze intr-o singura etapa. Folosim aplicare reziduala sau cu ajutorul generatoarelor ultra low volume (ULV) pentru spatii sensibile cum ar fi, sali de operatie, cabinete ginecologice, cabinete dermatologice, etc. Folosim dezinfectantie de provenienta Germania, avizati de MS Romania si in conformitate cu cerintele si specificatiile DGHM (Societatea Germana de Igiena si Microbiologie).

  In plus fata de dezinsectie si deratizare clinici medicale, programul ar putea include alte servicii, cum ar fi:

  IZOLAREA :  Daunatorii pot intra restaurant prin usi si mici fisuri. PESTCONTROL  va lucra cu dumneavoastra pentru a sigila potentiale puncte de ACCES a daunatorilor si a ajuta la protejarea cladirii dumneavoastra, facand-o mai putin atractiva pentru daunatori.

  CONTROLUL INSECTELOR ZBURATOARE -  Mustele sunt printre cele mai murdare din toti daunatorii, transporta mai mult de o jumatate de miliard de microorganisme pe corp si picioare lor. Serviciul de control al insectelor zburatoare este proiectat pentru a ajuta la gestionarea tuturor infestarilor, usoare sau severe. Folosim metode ecologice, aprobate pentru uzul in spatiile sensibile, si constau in electroinsecticide, capacane adezive, capcane pe baza de lumina atractanta, etc.

  CONTROLUL MIROSURILOR – Mirosurile sunt invisibile, dar ele pot afecta totusi negativ  reputatia restaurantului. Programul de control al mirosurilor dezvoltat de PESTCONTROL  poate ajuta la eliminarea - nu doar mascarea - mirosurile din cosuri de gunoi, pubele, ba si mai mult pisoare, toalete, etc.

  CONTROLUL PASARILOR - pasarile pot fi o pacoste mare si poate provoca pagube materiale scumpe pentru cladiri, acoperisuri si sistemelor de ventilatie. Chiar mai rau, ele pot raspandi boli grave personalului sau clientilor. Programul nostru de control al pasarilor poate ajuta la protejarea clinicii dvs de aceasta problema dificila.

 • Fam Trombidiidae

     Această familie cuprinde acarieni care posedă un sistem respirator traheal, sînt acoperiți de numeroși peri penați, mătăsoși, iar în stare lai vară duc o viață parazită hrănindu-se pe diverse mamifere, reptile sa păsări și atacînd și omul. în stare adultă duc o viață liberă, hrănindu-s cu sucuri vegetale. Prezentăm din această familie [...]

  Citeste si

  Fam Demodecidae

       Demodex folliculorum (Simon, 1842). Acest acarian parazit trăiește, așa cum arată și numele, în foliculii piloși ai pielii. Corpul său, turtit dorsoventral, este alungit, vermiform (fig. Ic). Măsoară în lungime 350 — 400 p o lățime de 40—45p. Privit pe fața ventrală dă impresia că posedă două regiuni distincte : una anterioară, care ar [...]

  Citeste si

  Linguatulidele

  In această clasă intră artropode care posedă 4 perechi de picioare. Sint lipsite de antene, respirația lor fiind traheală sau cutanată. în această clasă vom expune două ordine : 1. Ordinul linguatulidelor. 2. Ordinul acarienilor.   Linguatulidele sînt arahnide degenerate ca o consecință a vieții lor parazitare, avînd o înfățișare și un mod de viață [...]

  Citeste si

  2 of page 5

Call Now Button