• Pentru mai multe informatii apelati (+40) 0765.44.44.22

 •   Oferim consultanta DDD gratuit, contactati-ne acum

 • Dezinsectie si deratizare clinici medicale

 • Succesul incepe cu stiinta !

  PESTCONTROl are experienta tratamentelor care dau randament in combaterea daunatorilor din sectorul medical. Asa știm ca este nevoie de abordare stiintifica a problemei pentru a ajuta la furnizarea unui tratament eficace în instituțiile medicale sensibile, cum este a dvs.

 • Servicii de dezinsectie si deratizare clinici medicale sau cabinete individuale in Bucuresti - Ilfov. Autorizare PMB

  La fel ca si pacientii, nu exista doua clinici sau cabinete la fel. De aceea PESTCONTROL va începe cu o inspectie amanuntita  pentru a întelege tipul si natura infestarii cu care va confruntati. Apoi, pe baza constatarilor sale, operatorul  va lucra cu dvs pentru a construi un plan de protectie -  specific locatiei dvs  - care are la baza metode testate si atestate stiintific. Programul nostru standard de protectie adresat clinicilor, cabinetelor si institutiilor medicale include combaterea  insectelor și controlul rozatoarelor.  Deasemenea oferim clientilor nostri din sectorul medical servicii profesionale de dezinfectie a locatiilor care au la baza cei mai eficienti dezinfectanti de pe piata care au capacitatea sa dezinfecteze intr-o singura etapa. Folosim aplicare reziduala sau cu ajutorul generatoarelor ultra low volume (ULV) pentru spatii sensibile cum ar fi, sali de operatie, cabinete ginecologice, cabinete dermatologice, etc. Folosim dezinfectantie de provenienta Germania, avizati de MS Romania si in conformitate cu cerintele si specificatiile DGHM (Societatea Germana de Igiena si Microbiologie).

  In plus fata de dezinsectie si deratizare clinici medicale, programul ar putea include alte servicii, cum ar fi:

  IZOLAREA :  Daunatorii pot intra restaurant prin usi si mici fisuri. PESTCONTROL  va lucra cu dumneavoastra pentru a sigila potentiale puncte de ACCES a daunatorilor si a ajuta la protejarea cladirii dumneavoastra, facand-o mai putin atractiva pentru daunatori.

  CONTROLUL INSECTELOR ZBURATOARE -  Mustele sunt printre cele mai murdare din toti daunatorii, transporta mai mult de o jumatate de miliard de microorganisme pe corp si picioare lor. Serviciul de control al insectelor zburatoare este proiectat pentru a ajuta la gestionarea tuturor infestarilor, usoare sau severe. Folosim metode ecologice, aprobate pentru uzul in spatiile sensibile, si constau in electroinsecticide, capacane adezive, capcane pe baza de lumina atractanta, etc.

  CONTROLUL MIROSURILOR – Mirosurile sunt invisibile, dar ele pot afecta totusi negativ  reputatia restaurantului. Programul de control al mirosurilor dezvoltat de PESTCONTROL  poate ajuta la eliminarea - nu doar mascarea - mirosurile din cosuri de gunoi, pubele, ba si mai mult pisoare, toalete, etc.

  CONTROLUL PASARILOR - pasarile pot fi o pacoste mare si poate provoca pagube materiale scumpe pentru cladiri, acoperisuri si sistemelor de ventilatie. Chiar mai rau, ele pot raspandi boli grave personalului sau clientilor. Programul nostru de control al pasarilor poate ajuta la protejarea clinicii dvs de aceasta problema dificila.

 • Abordări Profesionale în Controlul Viespilor în Ilfov

  Viespile sunt insecte foarte agresive și pot reprezenta o adevărată problemă, mai ales în perioada de vară. Prezența lor poate duce la situații neplăcute, de la atacuri sau înțepături dureroase până la situații în care persoanele alergice își pot risca viața. Tocmai din acest motiv, controlul eficient al acestora este de extremă importanță. În județul Ilfov, unde [...]

  Citeste si

  De Ce Sunt Căpușele Periculoase și Cum le Poți Controla

  În fiecare primăvară, natura renaște și cu ea reapar și niște mici creaturi periculoase: căpușele. Discrete și dificil de observat, aceste micuțe insecte pot reprezenta un real pericol pentru sănătatea noastră și a animalelor de companie. În acest articol, îți vom explica de ce sunt căpușele periculoase și cum le poți controla. Căpușele sunt insecte parazite care se[...]

  Citeste si

  Cum să Identifici și să Elimini Gandacii din Locuința Ta

  Gandacii din locuința ta pot fi mai mult decât doar o sursă de disconfort. Acești insectari pot cauza probleme de sănătate prin contaminarea alimentelor și a suprafețelor cu bacterii și alte germeni patogeni. Prin urmare, este esențial să recunoști semnele unei infestări și să acționezi imediat pentru a o combate. Acest articol va oferi sfaturi utile despre cum să [...]

  Citeste si

  2 of page 8

Call Now Button