• Dezinsectie viespi

 • Firma autorizata dezinsectie viespi Bucuresti - Ilfov

  Dezinsectie pentru combaterea viespilor in spatiile interioare: Unul din cele mai importante aspecte in combaterea vispilor in spatiile interioare este sa stabilim daca insectele sunt localizate in interior sau sunt doar in trecere. In cea de-a doua varianta solutia la indemana este mult mai usor de aplicat si consta in pulverizarea de substanta insecticida direct pe corpul viespilor sau in pulverizarea unei cantitati sufieciente de insecticid direct in aer cu ajutorul, unui aparat aerosol, in cazul in care spatiul este etans. In acest fel insectele captive in spatiul tratat vor muri si veti putea reutiliza spatiul tratat dupa o aerisire in prealabil..In cazul unei pulverizari directe pe corpul insectelor trebuieavut in vedere faptul insectele nu mor instantaneu si in perioada de agonie acestea devin foarte agresive, lucru destul de periculos pentru dvs. In ambele cazuri daca constatati prezenta viespilor in spatiile dvs apelati imediat la numarul de telefon de la rubrica contact si o vom trimite in cel mai scurt timp posibil o echipa la adresa dvs care sa intervina prompt si cu solutia corecta si eficienta.

  Combaterea unui cuib de viespi la interior se executa prin aplicarea insecticiduluidirect in/pe cuib si in concetratia maxima recomandata. 

  Dezinsectie viespi profesionala

  Dezinsectia impotriva viespilor in spatiile exterioare: In acest caz tratamentul se poate executa doar prin pulverizare cu atomizorul direct pe cuibul de viespi. Atentie, acestea nu vor muri imediat iar pana atunci vor fi foarte “nervoase” si va vor pune in pericol familia si sanatatea daca nu sunteti dotati cu un echipament de protectie special.

  Tineti cont, compania noastra foloseste doar substante profesionale destinate exclusiv prestatorilor autorizati si care nu va afecteaza in niciun fel activitatea cotidiana.

  Solutiile panacee comercializate de magazinele de profil si cu spectru larg de actiune nu fac decat sa amane momentul pana la care veti apela la un prestator profesionist, autorizat si cu esperienta in domeniul DDD.

Call Now Button