• Pentru mai multe informatii apelati (+40) 0765.44.44.22

 •   Oferim consultanta DDD gratuit, contactati-ne acum

 • DEZINSECTIE BUCURESTI

 • Firma de dezinsectie autorizata PMB - Succesul incepe cu stiinta

  Solutii si tehnici testate si atestate stiintific ne-au transformat de-a lungul timpului in lideri de piata.

 • dezinsectie

  Personal calificat DDD, tehnicieni specializati continuu.

  Avem o echipa tanara, receptiva si in continua dezvoltare.

  servicii dezinsectie

  Echipamente de dezinsectie profesionale, solutii avizate

  Ne punem experienta, cunostintele si echipamentele in slujba dvs.

  dezinsectie bucuresti

  Satisfactia dvs este promisiunea noastra

  Calitatea serviciilor de dezinsectie si satisfactia clientilor nostri sunt primele doua obiective pe care ni le-am propus.

 • Servicii dezinsectie Bucuresti

  Substantele pe care le utilizam in tratamentele de dezinsectie sunt au eficacitate maxima, produse de firmele: BAYER ENVIRONMENTAL SCIENCE - Germania ; BASF - Germania ; COLKIM - Italia; Kollant - Italia .Substantele sunt inodore, incolore si nu sunt toxice pentru oameni sau animale.

  Absolut toate substantele si produsele utilizate in procesul de dezinsectie se regasesc pe lista produselor biocide avizate de Ministerul Sanatatii si Familiei pentru profilaxia sanitar - umana. In concluzie nu trebuie sa va temeti ca administrarea acestor produse ar putea avea efecte negative asupra sanatatii dvs, familiei dvs sau a animalelor de companie din gospadaria dvs.

  De ce PestControl-Bucuresti este alegerea corecta pentru servicii de dezinsectie in Bucuresti si Ilfov:

  Toate echipamentele sunt de inalta calitate si sunt foarte eficiente. In plus, acestea nu sunt accesibile persoanelor fizice in comert, fiind disponibile doar celor autorizate. Substantele folosite sunt foarte concentrate, astfel ca sunt cat se poate de eficiente, dar si sigure, astfel ca nu afecteaza in niciun fel omul, animalele de companie si nici plantele.

  Te asteapta o echipa cu experienta pentru care nu exista probleme in materie de dezinsectie. Pentru aceasta nu sunt cazuri care sa se dovedeasca a fi mult prea complicate incat sa nu isi gaseasca solutia, ceea ce presupune ca esti pe maini bune in orice context. Totodata, la Pest Control ai parte de profesionalism deplin si stii ca poti elimina orice problema fara batai de cap.

  Important este si faptul ca interventiile sunt foarte rapide, ceea ce presupune ca viata ta revine la normal in cel mai scurt timp. Acestea oricum se programeaza atunci cand ai timp si se pune in practica un plan foarte bine pus la punct care te ajuta sa elimini disconfortul. Pentru servicii de dezinsectie in Bucuresti stii ca echipa Pest Control este cea mai buna pe care sa te bazezi, iar cu ajutorul serviciilor disponibile aici te vei bucura de mai mult confort, dar si de mai putine griji. Nu trebuie sa lasi ca insectele sa afecteze confortul de care ai parte, astfel ca este mult mai simplu sa soliciti din start sprijinul echipei care te asteapta aici.

  Nu ai nici cel mai mic motiv pentru care sa te complici pe cont propriu pentru ca in majoritatea cazurilor nu vei face nimic altceva decat sa arunci banii pe fereasta. Mai mult, in anumite cazuri situatia ta se poate complica, ceea ce presupune ca va fi mai complicata eliminarea problemei. In plus, nici nu trebuie sa platesti o avere pentru servicii de dezinsectie in Bucuresti la Pest Control pentru ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. Costurile difera de la un context la altul, in functie de situatia prezentata, insa cert este ca nu merita sa amani luarea masurilor potrivite.

  In plus, aceasta poate fi o ocazie foarte buna de a invata mai multa despre prevenire direct de la echipa noastra de specialisti pentru ca pe viitor sa nu te mai confrunti cu asemenea probleme si sa tii la distanta orice bataie de cap. Pest Control – locul in care te asteapta cele mai bune servicii de dezinsectie in capitala!

  Pret dezinsectie Bucuresti

  In Bucuresti oferim deplasarea si evaluarea gratuit astfel incat sa va oferim cele mai competitive preturi si cele mai mici costuri.

  Solicitati prin telefon sau formularul de contact o oferta personalizata.

  Spectru de actiune pentru tratamentele de dezinsectie: gandaci de bucatarie, gandaci de canalizare, purici, plosnite de saltea, furnici, muste, paduchi, paienjeni. molii, daunatori depozite, larve. Operatiunea de dezinsectie se efectueaza atat in spatiile interioare (cladiri publice, hoteluri, unitati de alimentatie publica, locuinte, unitati de invatamant, depozite, etc.), cat si in cele exterioare (curti, alei, parcuri, strazi, etc).

  Metodele folosite la dezinsectie sunt: pulverizare reziduala, pulverizare ultra low volume (ULV), ceata calda (fumigatie) atomizare si aplicare de gel.

  Dispunem de echipametele tehnice adecvate si de ultima generatie:

  • Pompe Solo 485 - pulverizare reziduala
  • Pompe de Volpi Flora 10 - pulverizare reziduala
  • ULV Generator VectorFog C100 - ceata rece ulv
  • ULV Generator Igeba Neburotor - ceata rece ulv
  • Fogger Swingfog SN51 - ceata calda (fumigatie)
  • Atomizoare Cifarreli M3A - atomizare / ceata
  • Atomizoare Solo 423 Port - atomizare / ceata
  • Vectorgun DH1 - pistol aplicator de gel
  • Solo 402 - pulverizator manual
  • Fogger Vectorfog BY100 Mini, Propane - ceata calda
Call Now Button