• Dezinsectie furnici

 • Firma autorizata dezinsectie furnici bucuresti

     Furnicile, la fel ca și multe alte insecte contemporane, au șase picioare. Deși aceste insecte sunt de dimensiuni extrem de mici, picioarele lor sunt foarte puternice si atat de iscusite incat le permit furnicilor sa se mute foarte repede, carand in spate greutati mult mai mari decat propria greutate. Furnicile pot ridica lucruri ce au masa de 20 de ori mai mare decat masa propriului corp.

     Motivul pentru care cele mai multe case sunt afectate de infestare furnica este faptul ca oamenii, in general, nu considera acest lucru ca fiind unul serios. Mai mult, ei nu cred ca furnicile reprezinta o amenintare sau o problema pe care ar trebui sa o rezolve imediat. Cu siguranta, nu este o situatie similara cu cea in care ne confruntam cu termitele sau cu plosnitele, insa furnicile intr-o locuinta reprezinta si ele un motiv de ingrijorare. 

     Atunci cand avem casa invadata de furnici asteptam mult prea mult pana cand e deja prea tarziu. Apoi, la fel de brusc, realizam ca furnicile nu sunt atat de usor de eliminat. Furnicile sunt foarte mici, foarte rapide si pot crea probleme de nedescris pentru tine si restul gospodariei tale daca sunt lasate sa misune in voie. Ele sunt insecte foarte persistente si pot gasi modalitati de a intra in cosul de gunoi si in stocurile de produse alimentare, indiferent unde sunt acestea plasate. In final, vei fi disperat cand vei descoperi ca lucrurile si alimentele tale sunt transformate in gunoaie dupa atacurile furnicilor.

     Spray-uri, insecticide? Sa nu crezi ca poti scapa de furnici asa de usor! Pulverizarea insecticidelor pe furnici le va ameti pe moment, insa, dupa cateva zile, aceste insecte isi vor reveni si vor fi mai puternice ca oricand. Acest lucru va fi destul de frustrant si vei repeta procesul din nou si din nou fara a avea, insa, niciun rezultat fericit. Pentru a scapa de furnici definitiv, trebuie sa apelezi la pestcontrol-bucuresti, un serviciu profesionist de exterminare a daunatorilor.

  Tratamentul de dezinsectie furnici adecvat

     Un tratament adecvat de exterminare a furnicilor administrat de catre un specialist calificat va pune capat problemelor cu care te confrunti. De ce? Acest lucru se datoreaza faptului ca pestcontrol-bucuresti este instruit in fiecare aspect al controlului daunatorilor si are abilitatile si echipamentele necesare pentru a elimina cu succes amenintarea pe care o reprezinta furnicile. Mai mult, exterminatorii profesionisti de daunatori au cunostinte vaste despre subiect si stiu exact unde sa actioneze astfel incat furnicile sa fie eliminate in totalitate, fara a avea sanse de reaparitie. Nu este doar o chestiune de a avea insecticidele potrivite – e modul in care acestea trebuie utilizate eficient. 

Call Now Button