• DERATIZARE BUCURESTI

 • Succesul incepe cu stiinta

  Ne dezvoltam continuu si ne adaptam activitatea si tratamentele la noile reglementari legale si cercetari din domeniul DDD.

 • Solutii inteligente

  Adaptam intotdeauna solutiile si tratamentele la specificul locatiei, nu folosim panacee universale.

  Echipamente adecvate

  Incercam sa punem la dispozitia clientilor nostri utilaje de ultima generatie ca efectul sa fie garantat.

  Intotdeauna cu un pas inaintea daunatorilor

  Gandim in perspectiva si stim faptul ca un client multumit se va intoarce intotdeauna

 • Firma deratizare Bucuresti

  In tratamentele de deratizare utilizam substante cu eficacitate maxima, produse de firmele: BAYER ENVIRONMENTAL SCIENCE - Germania; BASF - Germania, Kollant -Italia; Pelgar - Uk

  Substantele pe care le utilizam in activitatea de deratizare se regasesc in totalitate pe lista produselor avizate de MS pentru profilaxia sanitar - umana. 
  Spectru de actiune : soareci si sobolani de orice specie. 

  Pret deratizare Bucuresti :

  In bucuresti platiti doar contravaloarea lucrarii, deplasarea si evaluarea sunt gratuite. Incercam sa va oferim cele mai bune preturi pentru deratizare in Bucuresti.

  PestControl - Divizia deratizare bucuresti efectueaza tratamente atat in spatiile interioare (cladiri publice, blocuri de locuinte, hoteluri, unitati de alimentatie publica, locuinte, unitati de invatamant, depozite, subsoluri etc.), cat si in cele exterioare (curti, alei, gradini, parcuri etc)

  Metodele folosite la deratizare sunt: amplasarea de statii de intoxicare metalice, pvc sau carton in care se plaseaza momeli cu raticid, plasarea de capcane in locuri strategice si amplasarea de momeli cu atractanti alimentari.

  Ca si metode ecologice va propunem urmatoarele variante : amplasarea de aparate cu ultrasunete, amplasarea de capcane cu adeziv, capcane cu autodeclansare.

  Tratamentele noastre se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice care dezvolta activitati comerciale, sau detin in administrare imobile.

Call Now Button