• Pentru mai multe informatii apelati (+40) 0765.44.44.22

 •   Oferim consultanta DDD gratuit, contactati-ne acum

 • DERATIZARE BUCURESTI

 • Firma de deratizare din Bucuresti - Servicii deratizare autorizate

  Ne dezvoltam continuu si ne adaptam activitatea si tratamentele la noile reglementari legale si cercetari din domeniul DDD.

 • Solutii inteligente

  Adaptam intotdeauna solutiile si tratamentele la specificul locatiei, nu folosim panacee universale.

  Echipamente adecvate

  Incercam sa punem la dispozitia clientilor nostri utilaje de ultima generatie ca efectul sa fie garantat.

  Intotdeauna cu un pas inaintea daunatorilor

  Gandim in perspectiva si stim faptul ca un client multumit se va intoarce intotdeauna

 • Firma deratizare cu sediul in Bucuresti - Servicii DDD autorizate PMB

  In tratamentele de deratizare utilizam substante cu eficacitate maxima, produse de firmele: BAYER ENVIRONMENTAL SCIENCE - Germania; BASF - Germania, Kollant -Italia; Pelgar - Uk

  Substantele pe care le utilizam in activitatea de deratizare se regasesc in totalitate pe lista produselor avizate de MS pentru profilaxia sanitar - umana.
  Spectru de actiune : soareci si sobolani de orice specie.

   

  PestControl-Bucuresti - cele mai eficiente servicii de deratizare din Bucuresti si Ilfov. De ce suntem noi alegerea corecta pentru a scapa de rozatoare (soareci/sobolani):

  Folosirea substantelor speciale face ca fiecare interventie sa fie cat de eficienta se poate. Acestea nu sunt accesibile in comert pentru persoanele fizice, motiv pentru care este mai simplu sa te lasi pe mainile celor cu experienta care au acces la substante eficiente, echipamentul adecvat si stiu cum sa se adapteze la orice context.

  Este important faptul ca la Pest Control folosim doar substante care sunt special concepute pentru indepartarea rozatoarelor precum soareci, sobolani sau cartite. Acestea nu doar ca sunt foarte eficiente, insa nu afecteaza omul, animalele de companie sau plantele. Asadar, interventiile sunt sigure si nimeni nu are de ce sa isi faca nici cea mai mica grija.

  Atunci cand optezi pentru servicii DDD ai certitudinea ca te vei bucura de mai multa liniste si nu mai lasi ca rozatoarele sa isi lase amprenta asupra confortului tau. Mediul in care iti petreci timpul va reveni la normal in cel mai scurt timp si nu te confrunti cu nicio problema, astfel ca pentru deratizare in Bucuresti te poti baza pe Pest Control.

  Orice interventie este personalizata, astfel ca nu exista niciun caz care sa semene cu altul. Procedurile sunt adaptate in functie de complexitatea situatiei si cert este ca noi cei de la Pest Control vom gasi intotdeauna cele mai eficiente solutii pentru ca orice problema sa fie remediata cat de repede se poate.

  Nimeni nu trebuie sa se complice pe cont propriu si sa incerce sa elimine problema rozatoarelor folosind produse din comert intrucat situatia poate degenera imediat. Mai simplu este sa soliciti sprijinul specialistilor Pest Control si sa ii lasi pe acestia sa se ocupe de toate detaliile. Pe aceasta cale nu risti ca problema ta sa se complice si nici nu vei avea parte de alte batai de cap.

  Preturile pentru servicii DDD sunt accesibile pentru toate buzunarele, astfel ca nu ai nici cel mai mic motiv pentru care sa amani solicitarea sprijinului echipei Pest Control. Preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele si difera de la o situatie la alta in functie de complexitate, insa cert este ca nu vei plati o mica avere pentru deratizare in Bucuresti.

  Aici avem cunostintele necesare si experienta pentru ca fiecare interventie sa fie cat mai rapida pentru a putea reveni in cel mai scurt timp la activitatile tale uzuale, acasa sau la serviciu. Te bucuri de mai multa liniste si de mai putine griji. Experienta chiar face diferenta, astfel ca ai garantia faptului ca echipa Pest Control este capabila sa gaseasca solutiile optime pentru toate problemele. Profesionalismul chiar face diferenta, mai ales intr-un asemenea domeniu foarte delicat, unde situatia poate scapa de sub control in orice clipa.

  Nu in ultimul rand, de la echipa Pest Control poti avea chiar foarte multe de invatat, mai ales despre prevenire, astfel incat pe viitor sa nu te mai confrunti cu asemenea situatii. Orice situatie este mult mai simplu de prevenit, decat de tratat, astfel ca la Pest Control vei sti care sunt masurile pe care le pot lua in orice caz!

  Pret deratizare Bucuresti :

  In bucuresti platiti doar contravaloarea lucrarii, deplasarea si evaluarea sunt gratuite. Incercam sa va oferim cele mai bune preturi pentru deratizare in Bucuresti.

  PestControl - Divizia deratizare bucuresti efectueaza tratamente atat in spatiile interioare (cladiri publice, blocuri de locuinte, hoteluri, unitati de alimentatie publica, locuinte, unitati de invatamant, depozite, subsoluri etc.), cat si in cele exterioare (curti, alei, gradini, parcuri etc)

  Metodele folosite la deratizare sunt: amplasarea de statii de intoxicare metalice, pvc sau carton in care se plaseaza momeli cu raticid, plasarea de capcane in locuri strategice si amplasarea de momeli cu atractanti alimentari.

  Ca si metode ecologice va propunem urmatoarele variante : amplasarea de aparate cu ultrasunete, amplasarea de capcane cu adeziv, capcane cu autodeclansare.

  Tratamentele noastre se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice care dezvolta activitati comerciale, sau detin in administrare imobile.

Call Now Button