• Pentru mai multe informatii apelati (+40) 0765.44.44.22

 • Dezinsectie muste

 • Firma autorizata dezinsectie muste Bucuresti - Ilfov

     Mustele sunt o amenintare pentru interiorul casei, atat pentru sanatatea familiei tale cat si pentru linistea ce va inconjoara. Vei fi uimit sa afli ca exista mai mult de 85 000 de specii de muste cunoscute in intreaga lume. Acestea ne ofera reale batai de cap nu numai cand se afla in interiorul casei, ci si cand sunt in afara ei. Daca ai gospodaria invadata de muste, trebuie neaparat sa scapi complet de aceste potentiale purtatoare de bacterii cauzatoare de boli.

     Mustele sunt cunoscute pentru faptul ca transmit bacterii, virusuri si alte tipuri de paraziti ce cauzeaza boli. Cele mai des intalnite boli pe care le transmit mustele sunt: malaria, diareea, holera, intoxicatia alimentara, virusul Nilul de Vest febra galbena.

     Din aceste motive, este intotdeauna necesar sa scapam de mustele care ne invadeaza casa sau curtea, indiferent ca acestea se afla in numar mare sau redus. Cu siguranta, mustele sunt greu de prins, deoarece ele zboara foarte repede si sunt istete, insa exista metode eficiente care pot elimina in totalitate existenta mustelor din gospodaria ta.

     Desi oamenii obisnuiesc sa foloseasca diverse metode mecanice sau chimice pentru prinderea si uciderea mustelor, cel mai recomandat este sa se apeleze la pestcontrol-bucuresti. Astfel se pot evita eventualele accidente, nu mai apare frustrarea cauzata de dificultatea prinderii acestora si se inlatura pericolul folosirii substantelor chimice.

  Tratamente de dezinsectie muste efieciente, cu insecticide profesionale si executate corect

     Tratamentele de exterminare a daunatorilor aplicate de catre pestcontrol-bucuresti sunt eficiente atat pentru larve, cat si pentru mustele aflate la maturitate. In primul rand, exterminatorii profesionisti vor identifica locurile in care mustele si-au depus ouale. Acestea se pot afla peste tot, inclusiv intr-un cos de gunoi neacoperit sau in castronul de mancare al animalului de companie. Cu toate acestea, de cele mai multe ori, locul de reproducere al mustelor se afla intr-un loc mai putin evident. Dupa identificare se va curata sau elimina locul de reproducere. In cazul in care ouale nu sunt inlaturate, mustele vor continua sa fie o problema.

     Pestcontrol-bucuresti are o vasta experienta in eliminarea completa si definitiva a mustelor. Exterminatori vor indica, de asemenea, orice probleme structurale, cum ar fi ferestrele deteriorate, locuri prin care mustele ar putea ajunge in interiorul casei tale. Aceste defecte vor fi reparate si sigilate.

     Urmatorul pas este de a elimina mustele adulte. In functie de situatie, poate fi necesara utilizarea unor momeli si capcane speciale sau aplicarea unor insecticide, cu ajutorul instrumentelor adecvate. Astfel, mustele vor in eliminate complet din casa ta, iar aparitia altora va fi aproape imposibila. 

Call Now Button