• Dezinsectie molii

 • Firma autorizata dezinsectie molii Bucuresti - Ilfov

  Ai intrat recent in garderoba ta pentru a-ti pune costumul cel bun si ai observat ca acesta este zdrentuit si plin de gauri? Iar puloverul tau din casmir arata, de asemenea, de parca ar fi fost atacat? Daca ai patit acest lucru, inseamna, din pacate, ca hainele tale au avut parte de o infestare cu molii. Este adevarat ca moliile de haine nu sunt un pericol pentru oameni, cu toate acestea, acesti daunatori pot provoca daune extrem de mari in mediul casei tale, din cauza dietelor lor alimentare care stau la baza consumului de materiale de haine si mobilier. Pentru a recunoaste o  molie de haine (cunoscuta, de asemenea, sub numele de Tineola bisselliella) este important de retinut ca acestea au o lungime de aproximativ 5 mm si o nuanta de galben-maroniu.

     Datorita faptului ca moliile prefera locurile intunecoase si neperturbate, acestea tind sa se ascunda printre haine si mobilier. Chiar daca moliile sunt destul de dificil de gasit, acest lucru nu inseamna ca problema poate fi usor de trecut cu vederea si trebuie actionat imediat, pentru a fi eliminate complet.

     Daca observi o molie ciudata care zboara prin casa ocazional, in cazul in care fereastra este deschisa, ai putea presupune ca aceasta este doar o simpla molie care a intrat in mod accidental la tine in locuinta. Cu toate acestea, ar trebui sa arunci o privire prin dulapuri si in jurul canapelelor pentru a observa daca molia respectiva este una obisnuita sau o molie de haine.

     Dezinsectie molii ? Daca se dovedeste ca acestea sunt, intr-adevar, molii de haine, este important sa actionezi asupra ei foarte repede inainte ca problema sa devina prea serioasa. Ai putea incerca sa le prinzi singur si sa le ucizi, dar, din pacate, acest lucru nu rezolva in totalitate problema. Moliile depun oua care, la randul lor, produc larve ce vor creste transformandu-se in molii, invadand din nou locuinta ta.

  Tratamentul de dezinsectie molii executat profesionist

     In scopul de a elimina o infestare a locuintei tale cu molii, trebuie sa apelezi la pestcontrol-bucuresti, pentru a rezolva problema de la radacina si pana la capat. In primul rand, expertii pestcontrol-bucuresti pot recunoaste tipul de molie care provoaca problema ta. Acestia vor folosi apoi cea mai eficienta metoda de a scapa de ele, cum ar fi spray-uri, bombe fumigene, fumigatie sau tratamente termice, aplicand toate aceste metode cu ustensile si instrumente adecvate si eficiente. 

  Din pacate singura varianta de a scapa de molii este utilizarea substantelor chimice. Pentru a avea garantia unui tratament eficient dar si pentru a ajunge si la cea mai bine ascunsa molie e clar ca nu putem utliza insecticidele prin pulverizare cu pompa de joasa presiune (pulverizatorul mecanic de pus in spate, vermorelul spre exemplu). Atunci este necesar ca tratamentul sa fie aplicat cu ajutorul unui pulverizator ULV (ultra low volume) sau cu ajutorul unui fogger. Acesta se pune in mijlocul incaperii (50mp sau 150mc) si se porneste fara a fi nevoie sa fie supravegheat. Se porneste si se paraseste zona infestata. Este recomandabil ca volumul de aer sa fie etans pentru o eficienta maxima a dezinsectiei impotriva moliilor. Dupa o pauza in care insecticidul isi face efectul trebuie neaparat aerisit spatiul inca o perioada de timp in functie de curentii de aer.

  Pentru ca eficienta tratamentului sa fie maxima toate dulapurile trebuie sa fie deschise, hainele cat mai imprastiate si distanta de la nebulizator si pana la zona tratata sa nu fie prea mare. Principiul de functionare este simplu, substanta insecticida pentru combaterea moliilor va ocupa tot volumul de aer si toate crapaturile in acest fel ajungand si la insectele ce se ascund si nu pot fi combatute prin pulverizare.

Call Now Button