• Dezinsectie plosnite

 • Firma autorizata dezinsectie plosnite de saltea Bucuresti - Ilfov

   O infestare cu plosnite de pat/saltea este o problema pe care orice proprietar ar trebui sa o trateze intr-un mod extrem de serios. Acesti daunatori parazitari se hranesc cu sangele oamenilor, precum si cu sangele cald al altor creaturi. Unii oameni cred in mod eronat ca plosnitele de pat sunt greu de observat la fata locului, deoarece acestea sunt practic invizibile cu ochiul liber. Acest lucru este, pur si simplu, neadevarat. Plosnitele de pat adulte ajung sa aiba o lungime de 5 mm si o latine de 2 mm, fiind destul de vizibile. Cu toate acestea, aceste insecte sunt translucide si greu de observat atunci cand sunt tinere sau nimfe. Plosnitele de pat sunt adesea confundate cu gandacii de covoare sau cu alti gandaci de dimensiuni mici si pot trece neobservati pentru o vreme sau pot fi tratati cu superficialitate.

     Plosnitele de pat nu sunt complet creaturi nocturne, dar se hranesc, in general, in timpul noptii cu sangele oamenilor, datorita faptului ca atunci este cea mai prielnica perioada. In stadiile incipiente ale infestarii cu plosnite de pat, acest lucru poate fi greu de identificat deoarece umflaturile rosii si mancarimile ce apar la nivelul corpului unei persoane pot fi dimineata confundate cu muscaturi de tantar sau de paianjen. In timp ce muscaturile acestor gandaci pot fi dureroase, ele nu sunt, de cele mai multe ori, grave. Desigur, sa ai sangele supt de catre niste plosnite de pat in timpul noptii nu este deloc o experienta placuta.

     Exterminarea plosnitelor de pat se poate face in mai multe moduri diferite. Datorita faptului ca aceasta problema este destul de serioasa, cel mai bine este ca oamenii sa apeleze la pestcontrol-bucuresti, pentru a avea parte de o exterminare 100% eficienta si nepericuloasa pentru sanatatea umana. Pestcontrol-bucuresti poate folosi produse chimice ca o modalitate de eliminare a acestor gandacei. In cazul in care se folosesc produse chimice, proprietarul trebuie sa se asigure ca familia si animalele sale de companie sunt tinuti in afara zonei tratate pe durata adecvata a exterminarii. Orice mobilier sau materiale care sunt indepartate din camera in care are loc tratamentul ar trebui sa fie sigilate cu atentie pentru a se asigura ca nu se vor transporta plosnite de pat in alte incaperi. Pestcontrol-bucuresti va recomanda, de asemenea, o spalare individuala a lenjeriei de pat si a hainelor la o temperatura foarte mare.

  Dezinsectie profesionala plosnite ?

     Pestcontrol-bucuresti poate folosi, de asemenea, un aspirator ca mijloc de indepartare a oualor si larvelor. Aceste insecte nu sunt foarte tolerante cu temperaturile extreme, astfel ca exterminatorii profesionisti pot, totodata, sa recomande ca mobilierul sa fie lasat afara timp de cateva zile, pentru a determina omorarea plosnitelor ramase. Mai mult decat atat, pestcontrol-bucuresti profita de faptul ca plosnitele de pat nu pot tolera temperaturile drastice si au inceput sa foloseasca incalzitoare care ridica temperatura din camera pana cand aceasta devine insuportabila pentru daunatori. Optiunea exacta de tratament poate depinde de expertiza celor de la pestcontrol-bucuresti si, de asemenea, de situatia fiecarui proprietar in parte. 

Call Now Button