• Pentru mai multe informatii apelati (+40) 0765.44.44.22

 •   Oferim consultanta DDD gratuit, contactati-ne acum

 • Dezinsectie si deratizare clinici medicale

 • Succesul incepe cu stiinta !

  PESTCONTROl are experienta tratamentelor care dau randament in combaterea daunatorilor din sectorul medical. Asa știm ca este nevoie de abordare stiintifica a problemei pentru a ajuta la furnizarea unui tratament eficace în instituțiile medicale sensibile, cum este a dvs.

 • Servicii de dezinsectie si deratizare clinici medicale sau cabinete individuale in Bucuresti - Ilfov. Autorizare PMB

  La fel ca si pacientii, nu exista doua clinici sau cabinete la fel. De aceea PESTCONTROL va începe cu o inspectie amanuntita  pentru a întelege tipul si natura infestarii cu care va confruntati. Apoi, pe baza constatarilor sale, operatorul  va lucra cu dvs pentru a construi un plan de protectie -  specific locatiei dvs  - care are la baza metode testate si atestate stiintific. Programul nostru standard de protectie adresat clinicilor, cabinetelor si institutiilor medicale include combaterea  insectelor și controlul rozatoarelor.  Deasemenea oferim clientilor nostri din sectorul medical servicii profesionale de dezinfectie a locatiilor care au la baza cei mai eficienti dezinfectanti de pe piata care au capacitatea sa dezinfecteze intr-o singura etapa. Folosim aplicare reziduala sau cu ajutorul generatoarelor ultra low volume (ULV) pentru spatii sensibile cum ar fi, sali de operatie, cabinete ginecologice, cabinete dermatologice, etc. Folosim dezinfectantie de provenienta Germania, avizati de MS Romania si in conformitate cu cerintele si specificatiile DGHM (Societatea Germana de Igiena si Microbiologie).

  In plus fata de dezinsectie si deratizare clinici medicale, programul ar putea include alte servicii, cum ar fi:

  IZOLAREA :  Daunatorii pot intra restaurant prin usi si mici fisuri. PESTCONTROL  va lucra cu dumneavoastra pentru a sigila potentiale puncte de ACCES a daunatorilor si a ajuta la protejarea cladirii dumneavoastra, facand-o mai putin atractiva pentru daunatori.

  CONTROLUL INSECTELOR ZBURATOARE -  Mustele sunt printre cele mai murdare din toti daunatorii, transporta mai mult de o jumatate de miliard de microorganisme pe corp si picioare lor. Serviciul de control al insectelor zburatoare este proiectat pentru a ajuta la gestionarea tuturor infestarilor, usoare sau severe. Folosim metode ecologice, aprobate pentru uzul in spatiile sensibile, si constau in electroinsecticide, capacane adezive, capcane pe baza de lumina atractanta, etc.

  CONTROLUL MIROSURILOR – Mirosurile sunt invisibile, dar ele pot afecta totusi negativ  reputatia restaurantului. Programul de control al mirosurilor dezvoltat de PESTCONTROL  poate ajuta la eliminarea - nu doar mascarea - mirosurile din cosuri de gunoi, pubele, ba si mai mult pisoare, toalete, etc.

  CONTROLUL PASARILOR - pasarile pot fi o pacoste mare si poate provoca pagube materiale scumpe pentru cladiri, acoperisuri si sistemelor de ventilatie. Chiar mai rau, ele pot raspandi boli grave personalului sau clientilor. Programul nostru de control al pasarilor poate ajuta la protejarea clinicii dvs de aceasta problema dificila.

 • Metode Eficiente de Deratizare împotriva Șoarecilor și Sobolanilor

  Deratizarea este un proces extrem de important atunci când vine vorba de eradicarea rozătoarelor, cum ar fi șoarecii și șobolanii, care pot să cauzeze o varietate de probleme. Aceasta ar trebui realizată în mod regulat, în caz contrar, rozătoarele pot cauza distrugeri serioase și pot duce la răspândirea multor boli. Considerând aceste riscuri, este esențial să ne [...]

  Citeste si

  Cum să Scapi de Păianjeni în Casa Ta: Ghidul Complet

  Dacă si tu ești printre cei care te confrunți cu teamă reală de păianjeni sau dacă pur și simplu nu îți plac, atunci acest articol este pentru tine. Îți vom oferi un ghid complet despre cum să scapi de păianjeni în casa ta. Deși păianjenii sunt adesea nevinovați și sunt, de fapt, vânători naturali ai altor dăunători, este perfect normal să îți dorești să îi[...]

  Citeste si

  Prevenirea și Tratarea Infestațiilor cu Molii: Sfaturi Utile

  Majoritatea oamenilor se consideră veterani în bătălia cu molia, acea insectă mică, dar cu capacitatea de a produce daune semnificative. Fie că este vorba despre ciuperci în pantofi sau alimenți, ori de invadarea puloverelor preferate de lână, nimeni nu se bucură de apariția molilor. Ceea ce multe persoane nu știu este că molia de haine și molia de alimente sunt diferite, [...]

  Citeste si

  1 of page 8

Call Now Button