• Dezinsectie gandaci

 • Firma autorizata dezinsectie gandaci Bucuresti

  Dezinsectie gandaci ? Cel mai rau lucru care s-ar putea intampla in casa ta este infestarea cu gandaci, in special cu gandacii de bucatarie. Nu este doar dezgustator, dar este si jenant. Gandacii de bucatarie sunt niste insecte capabile sa supravietuiasca cu resurse minime. De regula, acestia se hranesc cu o mare varietate de alimente, cum ar fi grasimea, firimiturile, hrana pentru animalele de companie, guma, ceara, resturile de alimente din conserve, etc. Gandacii de bucatarie mananca, de asemenea, hartie daca aceasta are lipici pe ea, iar unii se alimenteaza chiar si cu bucatele de sapun.

     Gandacii de bucatarie pot rezista perioade lungi fara mancare si pot trai multe zile fara apa. Din pacate, acestia pot ataca orice casa, fara a da un avertisment. Acesti gandaci sunt capabili sa se ascunda in cele mai mici fisuri, fara ca tu sa-ti dai seama. Ei sunt niste supravietuitori fantastici, putand rezista in cele mai dure conditii.

  Tratamentul de dezinsectie impotriva gandacilor

     Daca ai casa infestata de gandaci, trebuie sa iei masuri imediate. Gandacii de bucatarie sunt purtatori de germeni si pot raspandi boli in casa in care se reproduc. Aceste insecte sunt necrofage. In timp ce se hranesc cu alimente stricate din recipientele de gunoi, acestia poarta diverse organisme bacteriene pe care le depun mai tarziu pe alimentele neacoperite ce urmeaza sa le consumi. Prin urmare, este extrem de important sa iti pastrezi casa fara gandaci sau alt fel de insecte.

  Dezinsectia gandacilor executata in mod profesionist, eficient si corect

     Daca se intampla sa vezi un gandac de bucatarie in casa ta, nu te agita. Cu masuri de precautie adecvate, gandacii de bucatarie pot fi istorie in casa ta. Din pacate, acestia se inmultesc foarte repede si trebuie actionat imediat ce se sesizeaza existenta unuia. Trebuie sa iei acest lucru in serios si, mai mult decat atat, sa o faci o prioritate majora. Cel mai bun lucru este sa apelezi la pestcontrol-bucuresti, pentru a elimina intreaga infestare cu gandaci. Daca actionezi de unul singur si incepi sa folosesti diverse solutii si spray-uri, gandacii vor migra catre casele vecinilor, revenind ulterior in locuinta ta. De asemenea, gandacii devin usor imuni la pesticide si spray-uri. Ei devin toleranti si nu par sa dispara, indiferent de capcanele pe care le pui. Pestcontrol-bucuresti, insa, va rezolva aceasta problema pentru tine. Desi acesti exterminatori profesionisti folosesc diferite substante chimice, datorita tehnicilor elaborate implicate, sanatatea ta si a familiei tale nu va fi in pericol. In primul rand, ei vor izola intreaga ta locuinta, blocand intrarile prin care isi fac aparitia noii gandaci si prevenind astfel o alta invazie de insecte. Apoi, pestcontrol-bucuresti va aplica substante chimice in domenii strategice, pentru a elimina atat gandacii de bucatarie, cat si ouale expuse de acestia. 

Call Now Button