• Dezinsectie purici

 • Firma autorizata PMB pentru servicii dezinsectie purici in Bucuresti si Ilfov

  Puricii sunt daunatori extrem de neplacuti, care sperie atat oamenii, cat si pe prietenii lor cu blanita. Cu siguranta, fiecare persoana a fost muscata la un moment dat sau altul de un purice, iar senzatia nu este tocmai placuta.

  Daca ar fi doar senzatia, ar fi bine, insa puricii sunt extrem de periculosi, motiv pentru care este indicat sa fie exterminati, ori de cate ori apar pe un animal sau pe un om.

  Aceste mini instecte au o speranta de viata mare, de pana la 12 luni si reusesc sa supravietuiasca in medii foarte diferite. Evident, locul in care traiesc cu cea mai mare placere este o blanita calda, asadar, daca ai un animal de companie, trebuie sa te asiguri frecvent ca acesta nu are purici.

  Care sunt solutiile pentru a scapa de purici?

  Vei gasi pe piata o multime de produse speciale pentru exterminarea acestor insecte. Exista produse pentru pisici, pentru caini sau pentru alte animalute, fiecare fiind realizata din diverse substante si promitand ca este cea mai buna. De asemenea, exista si o multime de solutii care iti promit ca poti prepara substanta care te scapa de purici, acasa. Desi multe dintre aceste solutii pot sa fie eficiente, este bine sa nu alegi de unul singur produsul, in necunostinta de cauza. Alegerea substantei nepotrivite poate duce la imbolnavirea animalului sau la alte probleme.

  Cel mai indicat este sa optezi pentru un exterminator profesionist, precum pestcontrol-bucuresti, deoarece specialistii de aici iti pot oferi cea mai buna solutie pentru a scapa de purici. Evident, poti cere si sfatul unui veterinar, in cazul in care singurul care este infestat este animalul, insa pentru a te asigura ca nu vor mai aparea, pestcontrol-bucuresti este o solutie mult mai puternica. Acestia vor folosi doar substante care iti ofera siguranta maxima si vor sti cum anume sa le foloseasca.

  Ce sa faci atunci cand pestcontrol-Bucuresti aplica solutia de dezinsectie purici?

  Este indicat sa parasesti spatiul in care se aplica, pentru cateva ore, impreuna cu copiii si animalele. Animalutele este bine sa le duci la un veterinar, pentru o igiena completa. In felul acesta, sansele ca puricii sa reapara curand, sunt extrem de scazute.

Call Now Button