• Pentru mai multe informatii apelati (+40) 0765.44.44.22

 •   Oferim consultanta DDD gratuit, contactati-ne acum

 • Dezinsectie capuse

 • Firma autorizata dezinsectie capuse Bucuresti - Ilfov

  Capusele reprezinta o specie de insecte, care se hraneste cu sangele cald al mamiferelor si care pot provoca leziuni extrem de grave ale organismului, transmitand boli precum tifosul, Lyme sau febra recurenta. In Romania exista 27 de specii de capuse, cea mai frecventa fiind lxodes ricinus.

  Practic, capusele sunt cei mai mari acarieni, avand dimensiuni de 2-30 mm.

  Tinand cont de faptul ca muscatura lor poate fi extrem de periculoasa, atat pentru om, cat si pentru animale, locurile unde se descopera capuse trebuie sa fie curatate .

  Evident, acasta curatare se face de o echipa de dezinsectie, precum pestcontrol Bucuresti, care poate gasi cea mai buna solutie impotriva acestor mici daunatori.

  Cum se face dezinsectia unei zone cu capuse?

  De regula, interventiile se fac cu substante de gradul III si IV de toxicitate, care nu sunt daunatoare nici oamenilor nici animalelor, odata ce sunt uscate. Substantele se introduc intr-o pompa de joasa presiune si se imprastie prin intermediul unui atomizor.

  Pentru ca dezinsectia sa fie cat mai eficienta, trebuie sa se intervina in doua randuri, pentru a putea elimina atat capusele vii, cat si capusele aparute din larvele ce au fost depuse de acestea. Cele doua interventii se fac la distanta de aproximativ doua saptamani si este bine sa se faca intr-o perioada in care sunt sanse scazute de ploaie, deoarece in cazul umezelii, substantele nu mai sunt eficiente.

  Cum se manifesta muscatura unei capuse?

  Muscatura unei capuse este, de cele mai multe ori nedureroasa. Din acest motiv, foarte multi oameni muscati de acesti acarieni realizeaza acest lucru doar in momentul in care apar efectele. Daca descoperi ca ai fost muscat de o capusa, este bine sa te folosesti de o penseta pentru a o elimina, prinzand-o cat mai aproape de cap si smulgand-o din piele. Odata ce ai eliminat-o este bine sa o pastrezi, pentru a o putea prezenta unui medic in cazul in care este nevoie.

  Pentru a nu ajunge la muscaturi de capuse, este indicat sa porti pantaloni lungi in zonele cu iarba, sa te feresti de locurile cu umezeala foarte multa si sa verifici fiecare haina dupa ce petreci o perioada mai mare intr-o zona verde.

   

  PestControl- Bucuresti - de ce serviciile noastre de dezinsectie anti-capuse sunt cele mai bune di piata:

  Capusele sunt unele dintre insectele care aduc cel mai mult disconfort, motiv pentru care este important sa stii cum sa le tii la distanta. La Pest Control afli toate informatiile de care ai nevoie pentru a sti cum sa previi asemenea situatii neplacute si, in plus, viata ta poate sa revina la normal cat de repede se poate.

  Pentru eliminarea eficienta a capuselor este nevoie de servicii de dezinsectie capuse de cea mai buna calitate, iar cu asta te putem ajuta fara probleme. La Pest Control nu vei face nici cel mai mic compromis pentru ca nu ai de ce si ai certitudinea ca ai nimerit unde trebuie. Echipa pe care o gasesti aici dispune de o bogata experienta dobandita prin ani intregi de munca. Astfel, nu exista cazuri care sa se dovedeasca a fi mult prea complicate incat sa nu isi gaseasca solutia cea mai buna.

  Mai mult, nu trebuie sa iti faci griji ca interventiile iti vor da peste cap programul tinand cont de faptul ca totul se planuieste dupa cum ai timp. Nu ai nevoie de zile libere de la serviciu sau de alte batai de cap, solutia fiind chiar la indemana tuturor si ai parte de libertate deplina la Pest Control atunci cand ai nevoie de dezinsectie capuse.

  Este bine sa iei masurile adecvate inca de cand observi primele semne in conditiile in care capusele se pot inmulti rapid, fiind foarte usor ca o situatie sa scape de sub control. Nici nu trebuie sa te complici pe cont propriu stiind ca ai oricand pe cineva la dispozitie pregatit sa te ajute. Nu ai nici cea mai mica bataie de cap si stii ca nu arunci banii pe fereastra punand in practica tratamente care se dovedesc a fi ineficiente.

  Si preturile sunt foarte bune la Pest Control, ceea ce presupune ca nu esti nevoit sa aloci cine stie ce bugete pentru a-ti permite sa lucrezi cu o echipa de specialisti care sa te scape de probleme. Tarifele se calculeaza in functie de fiecare situatie in parte si cert este ca poti sa faci o treaba foarte buna chiar si cu bani putini.

  Nu mai astepta si nu mai pierde timpul pentru ca solutia te asteapta la numai cateva click-uri distanta. Echipa Pest Control este pregatita oricand sa isi intre in rol si sa te ajute sa rezolvi orice problema cauzata de capuse sau multe alte insecte.

Call Now Button