• Dezinsectie Omizi

 • Succesul incepe intotdeauna cu stiinta.

  Tehnica, echipamentele si experienta sunt atuurile noastra.

 • Firma autorizata dezinsectie omizi Bucuresti - Ilfov

  Cei care se ocupa de agricultura sunt, cu siguranta, la curent cu efectele daunatoare pe care le pot avea omizile. Cu toate ca nu au niciun neplacut asupra omului, acestea pot distruge culturile si pot duce la pierderi substantiale.

  Omizile sunt insecte erbivore, fiind caracterizate printr-un numar foarte mare de picioare. De regula, au pana la 10 perechi de picioare, ceea ce este impresionant, in conditiile in care dimensiunile lor maxime sunt de 8 cm. Aspectul omizilor poate sa fie destul de placut, fiind colorate in functie de mediul in care isi duc viata.

  Evident, o cultura care este infestata cu aceste insecte trebuie sa fie dezinsectata, iar acest lucru poate sa dea mare bataie de cap tuturor celor care se ocupa de agricultura. Omizile apar, de regula, primavara si toamna, asadar, dezinsectia trebuie sa fie facuta in perioadele respective. In restul timpului, omizile stau in pamant.

  Cum se face tratamentul de dezinsectie ?

  Daca iti doresti un tratament de dezinsectie impotriva omizilor, trebuie sa pulverizezi solutii insecticide pe vegetatia cu probleme. Acest lucru se face cu un pulverizator de joasa presiune sau cu un atomizator. Este foarte important sa stii exact ce insecticid sa folosesti, deoarece alegerea unui insecticid nepotrivit poate contribui la distrugerea recoltei sau la scaderea calitatii acesteia.

  Din acest motiv, cea mai buna solutie pentru care poti opta impotriva omizilor, este sa apelezi la exterminatori profesionisti.

  Motivele pentru asta sunt cat se poate de simple:

  - Acestia iti ofera cea mai eficienta solutie si te scapa definitiv de omizile care iti dau batai de cap;

  - Stiu care omizi sunt rezistente la pesticide si gasesc solutii inclusiv pentru acestea. Exista specii de omizi care in timp au devenit foarte rezistente la substantele folosite impotriva lor, lucru care da mari batai oamenilor. Din fericire, expertii in domeniu testeaza frecvent solutii care mai de care mai interesante si au tot timpul variante alternative;

  - Iti pot oferi sfaturi utile in asa fel incat sa nu te mai lovesti de astfel de probleme pe viitor. Aparitia omizilor poate sa fie evitata, daca se respecta anumite reguli. Astfel, este indicat sa optezi pentru sfaturile venite din partea unui expert.

Call Now Button