• Dezinsectie paduchi

 • Firma autorizata dezinsectie paduchi Bucuresti - Ilfov

  Toata lumea se fereste de paduchi, insa, din pacate, pericolul reprezentat de acestia este existent si trebuie sa ne ferim de el. Paduchii sunt de foarte multe feluri si pot infesta atat oamenii, cat si animalele, asadar, ori de cate ori exista suspiciunea ca una din vietatile din jurul tau, cel mai indicat este sa apelezi la pestcontrol-Bucuresti.

  In cazul oamenilor, paduchii pot fi de 3 feluri: de cap, de corp sau paduchi care stau in zona pubiana. De cele mai multe ori, infestarea cu ei nu este grava, insa aceasta se poate agrava daca nu sunt luate masurile corespunzatoare.

  Cum se raspandesc paduchii ?

  O femela matura de paduchi depune aproximativ 6 oua pe zi, pe care le depoziteaza la baza firelor de par. Clocirea lor se face timp de 7-10 zile, asadar, atunci cand simti ca ai paduchi, este bine ca acestia sa fie exterminati instant.

  Raspandirea paduchilor de la o persoana la alta se face prin contact personal sau prin obiecte, deoarece acestia nu zboara si nici nu sar. Asadar, in cazul in care credeti ca suferiti de infestare, este bine sa stati departe de alte persoane.

  Care sunt solutiile pentru a scapa de paduchi ?

   In cazul infestarii cu paduchi la oameni, solutiile sunt destul de simple. Exista numeroase sampoane speciale pe care le poti folosi si care omoara toate vietatile din cap. Evident, este bine sa se asigure si curatenia altor elemente din casa, cum ar fi prosoapele sau elementele precum piaptanul, ceea ce necesita interventia unor exterminatori.

  Tot de exterminatori este nevoie si atunci cand paduchii sunt musafirii gainilor sau a pasarilor din curte. Pestcontrol-bucuresti poate gasi cele mai eficiente si bune solutii pentru a te scapa de paduchi iar marele avantaj pe care ti-l ofera este faptul ca solutia gasita este sigura pentru tine si pentru familia ta. In plus, un exterminator profesionist va folosi intotdeauna cele mai performante echipamente si se va asigura ca toata zona infestata este cat se poate de curata.

  Cum stai departe de paduchi?

  Din pacate, paduchii isi gasesc locul peste tot in lume, asadar, nu vei gasi un spatiu care sa nu contina riscul unei astfel de infestari. Ceea ce poti sa faci este sa stai departe de persoanele care ar putea sa fie infestate si sa pastrezi o viata ordonata si curata.

Call Now Button