• Pentru mai multe informatii apelati (+40) 0765.44.44.22

 •   Oferim consultanta DDD gratuit, contactati-ne acum

 • Deratizare cartite

 • Firma autorizata deratizare cartite Bucuresti - Ilfov

  Cartitele sunt niste creaturi destul de uimitoare care traiesc si locuiesc sub pamant, unde isi construiesc movile, tuneluri si locuri de dormit. Cartitele au tendinta de a construi movile si tuneluri oriunde sub pamant, in special in zonele de campie si in gradinile oamenilor din intreaga lume, fara a avea preferinte speciale.

  Deratizare cartite

  Cand o cartita isi construieste locuinta in gradina unui om, aceasta ii provoaca o multime de pagube si suferinte, deteriorandu-i atat gradina si zarzavaturile, cat si solul in care proprietarul isi cultiva legumele.

  Cartitele pot construi movile urate in gradina ta, iti pot dezgropa si distruge gazonul, iar daca esti o persoana care se mandreste cu gradina sa, acest lucru nu poate decat sa-ti provoace o mare durere.

  Odata cu aparitia acestor movile din pamant in curtea sau gradina ta, iti poti da seama cu usurinta ca ai o invazie de cartite si trebuie sa actionezi imediat pentru ca aceasta problema poate escalada rapid.

  Deci, care este solutia cea mai buna pentru problema invaziei de cartite in gradina ta? Ai putea sa incerci sa te ocupi tu personal de indepartarea cartitelor din gospodarie, insa metodele existente pe piata sunt destul de putin eficiente si necesita mult timp. Trebuie sa ai mult timp liber si si sa sacrifici nenumarate ore de lucru zadarnic incercand sa ademenesti aceste cartite in capcanele pe care le stabilesti.

  Pentru a nu depune atata munca grea si, totodata, pentru a nu iti pierde timpul incercand sa prinzi personal cartitele, de ce nu angajezi un expert de combatere a daunatorilor, care sa se ocupe in mod profesionist si garantat de problema cu care te confrunti?

  Pestcontrol-bucuresti ofera servicii profesioniste de exterminare a cartitelor si stie exact ce sa faca pentru a atrage aceste rozatoare, dar si cum sa scape de ele pentru totdeauna, astfel incat gradina ta sa nu fie compromisa si mai mult.

  Combaterea eficienta a cartitelor

  Folosind tehnici adecvate si ustensile performante, pestcontrol-bucuresti nu numai ca iti garanteaza eliminarea tuturor cartitelor de pe proprietatea ta, dar iti si ofera sfaturi in legatura cu prevenirea aparitiei altor rozatoare sau altor daunatori, cum sunt furnicile, gandacii, paianjenii si tantarii. 

Call Now Button