• Deratizare Sobolani

 • Rozatoarele sunt niste specii de animale cu incisivi ce continua sa creasca. Din aceasta cauza, ele simt nevoia sa roada ceva in permanenta, pentru a-si pastra dintii cat de cat uzati. Cu toate acestea, dintii rozatoarelor sunt mereu ascutiti, putand face cu succes gauri in spatiile de trai ale oamenilor, prin care intra pentru a fura mancare.

  In timp ce soarecii sunt mai retrasi si mai timizi, sobolanii sunt mult mai agresivi si mai aventurosi, fiind o reala problema pentru casa si sanatatea unui om. Sobolanii se strecoara si incep sa traiasca in spatiile acoperite, intrand pe conducte si tevi si deteriorand infrastructura. De asemenea, sobolanii mesteca firele si cablurile, cauzand deseori incendii in casele oamenilor.

  Un alt motiv pentru care sobolanii sunt foarte periculosi este faptul ca acestia transporta o multime de paraziti daunatori, putand raspandi o multime de boli grave. Ciuma bubonica, de asemenea, cunoscuta sub numele de “Moartea neagra” este boala raspandita de parazitii Yersinia pestis, paraziti ce locuiesc in sobolani, in puricii sobolanilor si, totodata, in excrementele acestor rozatoare.

  Din pacate, sobolanii sunt foarte adaptabili si vicleni, iar atunci cand intra in mansarda, subsolul casei, intre pereti, pe partea de sus a conductelor sau in pivnita, interiorul casei este deja compromis si sanatatea oamenilor este in pericol.

  Pentru a scapa de sobolani sau pentru a preveni infestarea casei tale cu sobolani, ai nevoie de un exterminator profesionist de daunatori. Daca doresti sa actionezi de unul singur si vei pune otrava prin casa pentru a elimina rozatoarele, aceasta substanta va ucide o parte din sobolani, insa acestia vor fi lasati sa putrezeasca acolo, iar corpurile lor vor dainui inca in spatiile casei tale. Sobolanii si soarecii se strecoara prin cele mai mici locuri si, de aceea, intreaga structura a locuintei tale trebuie sa fie verificata de cineva care are experienta vasta in acest domeniu, cum este pestcontrol-bucuresti. Pestcontrol-bucuresti poate detine sub control exterminarea eficienta a sobolanilor, indiferent de marimea populatiei acestora in casa ta. Prin experienta si cunostintele lor, exterminatorii vor folosi capcane eficiente cu care vor prinde toate rozatoarele, vor sigila complet toate spatiile prin care obisnuiesc sobolanii sa intre, astfel incat sa previna urmatoarele invazii.

  Un alt beneficiu de a apela la pestcontrol-bucuresti este faptul ca astfel poti primi sfaturi personalizate pentru proprietatea ta. Exterminatorii profesionisti sunt familiarizati cu tot felul de infestari cu sobolani. Ca atare, ei stiu la ce sa te astepti si te pot ajuta sa previi problemele similare in viitor. 

   

Call Now Button