• Pentru mai multe informatii apelati (+40) 0765.44.44.22

  •   Oferim consultanta DDD gratuit, contactati-ne acum

  • Firma deratizare soareci autorizata Bucuresti - Ilfov

    Ai casa invadata de soareci ?

    Doar pentru ca soarecii sunt fiinte micute si, pentru unii, adorabile, acest lucru nu inseamna ca ar trebui sa imparti casa cu ei. Soarecii transporta boli care pot fi intr-adevar daunatoare pentru tine si familia ta. Acestia au boli care ar putea cauza rabie sau chiar leptospiroza.   

    De asemenea, soarecii transporta tot felul de germeni pe care ii lasa in urma in excrementele si urina lor. Ei pot lasa, totodata, cativa dintre parazitii lor in urma. Iti amintesti de ciuma nearga ?

    Cand rozatoarele lasa in urma purici, capuse sau acarieni, oamenii sunt susceptibili la febra hemoragica Omsk si, desigur, la temuta ciuma.

    Oamenii pot prinde, de asemenea boli prin consumul de alimente sau apa care au fost contaminate cu urina sau fecalele soarecilor. Din pacate, nu iti poti da seama intotdeauna daca o sursa de hrana a fost sau nu contaminata de soareci.

    Combate problema cu ajutorul pestcontrol-bucuresti

    Cand descoperi semne ale existentei de soareci in casa, trebuie sa iei masuri. Iar pentru ca este periculos sa combati singur problema, aplicand metode necorespunzatoare sau folosind substante periculoase pentru sanatatea ta si a celor din jur, cel mai bine este sa apelezi la profesionisti, adica la exterminatorii de daunatori. Nu ar trebui sa incerci sa combati singur problema doar pentru ca ai vazut un singur soarece la tine in casa. Exterminatorii de soareci deseori spun ca daca ai observat un soarece, acesta este fie bolnav fie foarte tanar. Soarecii adulti sanatosi sunt rareori observati in incursiunile lor.

    Exterminatorii profesionisti de daunatori vor cauta in intreaga casa pentru a afla de unde intra soarecii. Acest tip de inspectie ar trebui realizata de orice proprietar de casa, indiferent ca a observat sau nu daunatori in locuinta lui. In mod sigur, este mai bine sa previi decat sa tratezi. Dupa ce exterminatorii de soareci au gasit intrarile, ei vor sigila in mod corespunzator aceste gauri, astfel incat soarecii sau nu mai poata intra in casa ta.

    De asemenea, exterminatorii vor aplica niste substante chimice speciale pentru eliminarea soarecilor existenti. Aceste substante se aplica atat in interiorul casei, cat si in exteriorul ei, cu ajutorul unor echipamente si dispozitive speciale.

    Daca ai o problema cu soarecii, apeleaza intotdeauna la exterminatorii profesionisti de daunatori. Acestia sunt experimentati, stiu cum sa scape de soareci si vor impiedica reintrarea acestora in casa ta. 

    Tratamentele de deratizare in spatiile exterioare se fac sub forma unei “bariere” si se realizeaza perimetral de jur imprejurul cladirii/suprafetei. Deratizarea se face prin amplasarea statiilor de intoxicare la distanta de 5 – 10 - 20 metri si incarcarea in interior a raticidului cerat sau pasta.
    Statiile de intoxicare trebuie monitorizate pentru a observa gradul de consumare a momelilor – la o saptamana dupa primul tratament, iar dupa aceea in functie de analiza primei vizite, lunar, trimetrial sau semetrial.

    Statii de intoxicare recomandate pentru soareci, dar care se pot folosi si la sobolani sunt cele de carton si cu dimensiui mai mici.

    Tratamentele de deratizare in interior: De obicei folosim capacane autoblocante sau momeli atractante cu lipici
    Varianta capcanelor autoblocante este valabila doar pentru soareci : soarecele intra si ramane blocat in interior. Se foloseste pentru atractivitate raticid sau momeala alimentara (o varianta ce nu se mai gaseste in zona respectiva.)

    Informatii si observatii deosebit de importante, importante de stiut despre rozatoare:

    - sunt transportatori de microbi si virusi;
    - tratamentele preventive sunt indicate si recomandabile. Totusi, daca nu se fac este obligatorie interventia foarte rapida in cazul in care se observa un soarece/sobolan chiar si in trecere;
    - Soarecii sau sobolanii ajung la maturitatea sexuala in 1,5 – 3 luni si au pe­rioada de gestatie mica (16 – 24 de zile), realizeaza 2 – 8 gestatii pe an; fata intre patru si doisprezece pui de fiecare data; traiesc intre trei si cinci ani.
    - o familie de soareci pot da in decursul unui singur an circa 800 – 1000 de descendenti.

Call Now Button