• Combatere pasari

 • Succesul incepe cu stiinta

  Fie ca e vorba de porumbei, pescarusi sau corbi, aplicam solutii bazate pe anatomia si comportamentul fiecarui tip de daunator in parte. Adaptam solutiile in functie de amplasamentul si tipul locatiei care se doreste a fi protejata.

 • De regula, pasarile nu sunt tocmai cei mai neplacuti daunatori, insa atunci cand se inmultesc, pot aparea o serie de probleme extrem de neplacute. Niciunei persoane nu ii plac excrementele de pasari, mirosul neplacut sau faptul ca pasarile pot fi purtatoare de purici sau atragatoare de muste.

  Astfel, atunci cand aceste elemente incep sa te deranjeze, inseamna ca este timpul sa iei atitudine si sa elimini pasarile.

   Ce inseamna eliminarea pasarilor?

  Spre deosebire de alti daunatori, pasarile nu trebuie sa fie omorate, deoarece este inuman. Exista insa o multime de solutii pe care le poti adopta, majoritatea folosite de exterminatorii profesionisti, precum pestcontrol-Bucuresti.

  Atunci cand te decizi ca este cazul sa scapi de pasari, cea mai buna solutie este sa apelezi la profesionisti. Alegerea unei actiuni pe cont propriu, poate sa duca la numeroase probleme, cum ar fi  eliberarea de substante toxice in mediul inconjurator sau montarea unor elemente care pot rani zburatoarele.

  Un exterminator profesionist are grija de toate aceste detalii si ofera solutii cat mai putin daunatoare.

  Care sunt cele mai bune solutii?

  Ai de ales intre solutii precum un repelent Optic care goneste pasarile, fara sa le raneasca, iritandu-le doar simturile, precum simtul olfactiv, cel vizual sau cel tactil. O astfel de solutie poate fi aleasa cel mai bine de catre exterminator, in functie de locatia care se doreste a fi curatata de pasari, numarul pasarilor si suprafata infestata.

   O alta solutie ar fi montarea de plase care sa blocheze accesul pasarilor. Acestea pot avea diverse dimensiuni si in functie de marimea ochiurilor, pot bloca vrabii, randunele, porumbei, pescarusi sau alte zburatoare. Plasele trebuie si ele sa fie montate in asa fel incat sa nu raneasca pasarile.

  Cea de-a treia solutie, extrem de folosita, este reprezentata de montara unor tepi anti pasari, eficienti mai ales in cazul pasarilor mai mari, cum ar fi porumbeii sau pescarusii. Acesasta varianta este ieftina si eficienta, nelasand pasarile sa se aseze pe locurile care se doresc a fi protejate.

  In cazul montarii de tepi in zone foarte aglomerate, este indicat sa se foloseasca si plase, deoarece pasarile se pot inghesui si pot rupe tepii.

Call Now Button