Combaterea gandacilor de bucatarie - gandacii sunt insecte comune. Mai ales in asezarile mai mari. Exista peste 4.500 de specii inregistrate in intreaga lume. Cei mai des intalniti gandaci din Romania sunt gandacii maro si negri. Gandacii sunt insecte fotosensibile si sunt cel mai des intalniti noaptea. In cazurile in care vedeti gandaci in timpul zilei, exista doua optiuni - fie gandacii sunt nevoiti sa caute mancare in timpul zilei, fie infestarea spatiului de locuit este prea mare. Rezista la temperaturi scazute si infometare prelungita. Gandacii intra de obicei fie in reteaua de canalizare, fie sunt transportati cu bagaje, cutii de carton, paleti si multe altele.
Gandacii de bucatarie sunt extrem de rezistenti la actiunile de dezinsectie. Din pacate, sunt purtatori de peste 40 de boli si infectii - salmonela, dizenteria, febra tifoida, hepatita A, ca sa numim cateva. Prin urmare, in cazul in care gandacii s-au instalat confortabil in casa dvs., este important sa luati masuri imediate.
Acasa, exista mai multe metode care pot limita raspandirea gandacilor de bucatarie in casa ta. Iata cateva sfaturi impotriva gandacilor de bucatarie:
Pastrati alimentele in recipiente de sticla si plastic. In acest fel, mancarea nu le va fi disponibila, deoarece gandacii nu pot traversa o bariera de sticla sau plastic;
Nu lasati resturile de mancare pe masa sau in vase nespalate
Mentineti igiena si curatati bucataria si baia cel putin o data pe saptamana, deoarece sunt camere preferate de gandaci.
Pulverizarea regulata impotriva gandacilor de bucatarie cu produse disponibile in magazinele comerciale;
Cele mai populare remedii populare pentru exterminarea gandacilor de bucatarie acasa - citrice, ardei iute, sapun, vaselina, frunze de dafin, din pacate, le pot incetini dezvoltarea, dar nu ii pot elimina complet.
In lupta impotriva gandacilor de bucatarie va recomandam sa apelati la o firma profesionista pentru a obtine rezultatul final. Motivele sunt ca gandacii dezvolta rezistenta la substante chimice, in special la cele care sunt disponibile comercial, si caracteristicile lor biologice favorizeaza o reproducere extrem de rapida. Chiar si atunci cand ucideti gandacii adulti in cateva zile sau saptamani, este posibil sa apara gandaci noi, mici, care au eclozionat din ouale depuse si nedistruse. de retinut, in prezent, nu exista substante omologate pentru afectarea oualelor de gandaci. Exista larvicide pentru tantari si muste dar produse destinate oualelor de gandaci nu au omologare nicaieri in Europa.
Noi, PestControl Bucuresti oferim un serviciu profesional pentru distrugerea gandacilor de bucatarie din zone rezidentiale, spatii comerciale si publice din Bucuresti, Ilfov si alte orase limitrofe. Pulverizarea impotriva gandacilor de bucatarie de la firma noastra se realizeaza cu preparate certificate de cea mai buna calitate si eficienta, deoarece sunt complet inofensive pentru oameni si animalele dumneavoastra de companie, nu sunt cancerigene, sunt in conformitate cu toate cerintele internationale si nu afecteaza negativ mediul. Dupa pulverizarea pentru gandaci, incinta trebuie parasita pentru cateva ore si apoi ventilata pentru o perioada de 15 pana la 30 de minute pentru a usca solutia. Aceasta masura de dezinsectie se poate face o singura data sau printr-un plan de de dezinsectie curativ realizat din doua etape, daca este necesar. Oferim o garantie 100% pentru serviciile de dezinsectie impotriva gandacilor de bucatarie.
Cele mai comune mijloace de exterminare a gandacilor de bucatarie din spatiile rezidentiale sunt gelurile, capcanele, sau spray-uri speciale. Cu toate acestea, preparatele conventionale din comert au doze limitate, deoarece concentratia de substante active este mult mai mica decat in cele pentru uz profesional. Din acest motiv, actiunea preparatelor conventionale nu este intotdeauna suficient de eficienta in lupta impotriva gandacilor de bucatarie.
Companiile de exterminare a gandacilor de bucatarie folosesc substante chimice precum fumigatia, nebulizarea, pulverizarea reziduala si repellenti speciali. Desi unele dintre ele nu sunt foarte populare in Romania unele substante repelente si-au dovedit eficacitatea. In plus, concentratia mai mare de substante active din produsele noastre asigura un efect maxim impotriva gandacilor de bucatarie.
Controlul gandacilor de bucatarie de bucatarie Combaterea gandacilor de bucatarie - gandacii sunt insecte comune. Mai ales in asezarile mai mari. Exista peste 4.500 de specii inregistrate in intreaga lume. Cei mai des intalniti gandaci din Romania sunt gandacii maro si negri. Gandacii sunt insecte fotosensibile si sunt cel mai des intalniti noaptea. In cazurile in care vedeti gandaci in [...]
Familie : Hydrophilidae (gandaci de canalizare) in ordinul Coleoptera (gandaci) Descriere : Gandaci de apa ovali simplificati, cu spatele neted. De obicei au culoarea negra sau maro, uneori sunt cu modele. Antenele in clopot, scurte, deseori tinute din vedere; palpii (apendicele tactile langa gura) sunt mai lungi, asemanatoare antenelor. Patea inferioara, o coloana vertebrala ascutita [...]
Dezinsectie gandaci ? Cel mai rau lucru care s-ar putea intampla in casa ta este infestarea cu gandaci, in special cu gandacii de bucatarie. Nu este doar dezgustator, dar este si jenant. Gandacii de bucatarie sunt niste insecte capabile sa supravietuiasca cu resurse minime. De regula, acestia se hranesc cu o mare varietate de alimente, cum ar fi grasimea, firimiturile, hrana pentru animalele de [...]
Login | Politica de confidentialitate | GDPR | Politica de cookie-uri | Politica de accesibilitate