• Pentru mai multe informatii apelati (+40) 0765.44.44.22

 •   Oferim consultanta DDD gratuit, contactati-ne acum

 • Asigura-te ca traiesti intr-un mediu curat si sanatos cu Pest Control!

  Pest Control este o firma de dezinsectie si deratizare cu sediul in Bucuresti, iar obiectul sau de activitate este acela de a-i ajuta clientii care se confrunta cu problemele cauzate de prezenta daunatorilor in locuinta sau in mediile de lucru. Astfel, Pest Control pune la dispozitia tuturor clientilor servicii de deinfectie, dezinsectie si deratizare la cele mai bune preturi tin tara. Daca va intrebati de ce ar trebui sa alegeti firma DDD Pestcontrol, va spunem ca este este una din cele mai mari firme prestatoare de servicii DDD din Bucuresti si judetul Ilfov. De asemenea, aceasta are un portofoliu de clienti multumiti generos, acestia facand recomandari in permanenta.

 • PestControl-Bucuresti Dezinsectie si Deratizare

  Compania Pest Control a trecut prin mai multe restructurari, astazi fiind lider de piata in sectorul Dezinsectie, Dezinfectie si Deratizare. Serviciile companiei noastre sunt destinate clientilor din sectorul rezidential si comercial industrial. Asadar, cei care apeleaza la serviciile noastre sunt clientii din zone rezidentiale, persoane fizice care ne solicita serviciile pentru a elimina din locuintele acestora daunatorii care le afecteaza activitatea de zi cu zi, putand dauna grav sanatatii. Pest Control presteaza servicii la cele mai ridicate standarde de calitate si cele mai mici preturi umatoarele servicii adresate clientilor rezidentiali. Altfel spus, prin intermediul serviciilor noastre ne propunem sa venim in sprijinul clientilor rezidentiali pentru: deratizare apartamente, case/vile, birouri, curti/gradini. In mod evident, puteti apela la serviciile Pest Control pentru deratizare scoli, sedii comerciale, gradinite, birouri, blocuri, hale, spitale, restaurante, baruri, cinematografe, sali de spectacol, parcuri, gradini publice, spatii verzi, clinici sau cabinete medicale.

  Referior la aparatura pe care o utilizam pentru a ne onora serviciile, mentionam ca dispunem de tehnologii moderne, de ultima generatie, produse de cele mai prestigioase firme din Europa furnizoare de echipamente DDD. Astfel, folosim generatoare produse de Swingtec si Igeba Germany si atomizoare Cifarelli Italy sau Solo Germany. De asemenea, detinem nebulizatoare ultraeficiente Igeba Nebulo Germania sau VectorFog si pulverizatoare manuale care sunt de provenienta din Italia sau Germania, de unde rezulta ca noi colaboram doar cu doi producatori consacrati Volpi sau Solo.

  Mai mult decat atat, suntem una din cele mai importante companii care activeaza in sectorul de servicii DDD, iar asta pentru ca ne respectam clientii, activitatea si executam tratamentele cu maximum de profesionalism si responsabilitate. Dorintele si asteptarile clientilor sunt cele care inclina balanta si orice proces de deratizare, dezinfectie sau dezinsectie unde suntem solicitati reprezinta o responabilitate mare pentru noi.

  De asemenea, un alt factor de o importanta majora este faptul ca suntem autorizati si de Primaria Capitalei (PMB) pentru servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie, precum si de celelalte institutii de resort, Directia Sanitar Veterinara, Directia de Sanatate Publica (DSP), Politia Bucuresti Serviciul Toxice (PST). In plus, societate Pest Control este certificata ISO pentru activitatile pe care le presteaza si indeplineste cele mai inalte standarde de calitate, de unde rezulta faptul ca, pentru noi, calitatea si satisfactia clientilor nostri sunt litera de lege. Principalele certificari pe care le detinem sunt: ISO 9001 - Managementul calitatii si ISO 14001 - Managementul Mediului. Oferim servicii profesionale DDD pentru persoanele fizice in spatiile rezidentiale si in spatiile locative, cat si persoanelor juridice in sectorul comercial si industrial. Asa cum bine stim, majoritatea daunatorilor poarta bacterii si virusi care constitutie amenintari grave pentru sanatate pentru oameni si animalele de companie din locuinta. De exemplu, rozatoarele, pasarile si daunatorii insectelor sunt cunoscuti pentru ca transporta o serie de agenti patogeni care cauzeaza boli, cum ar fi Salmonella, Hantavirus, Leptospiroza si E. Coli. Acesti agenti patogeni pot fi raspanditi cu usurinta in intreaga incinta prin igiena superficiala a mainilor, contactul cu urina sau fecale sau consumul de alimente sau apa contaminate. Sanatate inainte de toate, acesta este una din devizele Pest Control.

  Alegerea serviciilor de deratizare, dezinfectie si dezinsectie realizate de societatea Pestcontrol Bucuresti inseamna protejarea persoanelor si a vietuitoarelor, formand un scut protector asupra oamenilor si animalelor de companie care pot aduce raspandirea bolilor asociate daunatorilor. Totodata, serviciile noastre de deratizare, dezinfectie si dezinsectie garanteaza eficienta impotriva bacteriilor, virusilor, mucegaiurilor si ciupercilor, inclusiv sporii. Substantele folosite sunt sigure si pot fi folosite pe toate suprafetele, inclusiv materiale plastice, metale moi, tesaturi si produse alimentare sigure. Pe scurt, daca veti apela la serviciile noastre, veti avea parte de un ambient curat, sanatos si placut, pentru ca serviciile noastre DDD ucid 99,9999% dintre agentii patogeni nocivi, reducand riscul contaminarii incrucisate.

  In concluzie, va punem la dispozitie toata gama de servicii cu specific D.D.D cu profesionalism si multa responsabilitate! Inca de la inceput am obisnuit sa ne respectam clientii si sa incercam sa raspundem cat mai prompt solicitarilor acestora indiferent de intervalul orar in care ni se solicita serviciile.

  Avem echipe operative in toate sectoarele Municipiului Bucuresti, cat si din sectorul Ilfov. Dispunem de dispecerat comenzi care planifica rutele operatorilor nostri si care incearca sa va faca o programare cat mai rapid posibil astfel incat problema dumneavoastra sa fie rezolvata cat mai rapid posibil.

  Meriti sa ai un spatiu de lucru sau o locuinta curata si fara prezenta daunatorilor! Asigura-te ca asa este impreuna cu echipa de dezinfectie, dezinsectie si deratizare Pest Control din Bucuresti! Pune siguranta sanatatii tale si a celor din jur mai presus de orice, iar Pest Control este alaturi de tine! Ne gasiti la pe site-ul nostru pestcontrol-bucuresti.ro, unde sunt afisate si numerele de telefon la care ne puteti suna pentru situatii urgente!

Call Now Button