• Pentru mai multe informatii apelati (+40) 0765.44.44.22

 •   Oferim consultanta DDD gratuit, contactati-ne acum

 • Dezinsectie deratizare asociatii de proprietari

 • Receptivi la solicitarile dvs.

  La PESTCONTROL, principala preocupare este sa incercam sa prevenim infestarile cu daunatori in locatiile clientilor nostri. Insa, divizia comercial din compania noastra estre pregatita intotdeauna sa intervina in cazul unuei urgente. Suntem receptivi si operativi la solicitarile dvs. Intervenim in 2 ore de la lansarea comenzii si incercam sa rezolvam problema in primele 24 de ore.

 • Servicii de dezinsectie deratizare asociatii de proprietari in Bucuresti - Ilfov Firma autorizata PMB

  Cum facem noi dezinsectia in cadrul asociatiilor de proprietari?

  Intai de toate solicitam telefonic toate informatiile necesare de la beneficiar inainte de a stabili si programa interventia in teren. Stabilim vectorul de infestare (gandaci, purici, plosnite, etc) si propunem cateva strategii de tratament.  Dupa acceptarea de catre solicitant a variantei de tratament propuse stabilim si programam de comun acord cu beneficiarul interventia in teren intr-o zi si la o ora optima pentru acesta.

  La sosirea la locatie se va inspecta rapid locatia si se vor transmite informatii suplimentare beneficiarului daca este nevoie. 

  Se va pregati solutia de lucru de fata cu beneficiarul si se va incepe tratamentul pe spatiile comune. De obicei acestea includ:

  • Subsolul tehnic.
  • Casa scarii.
  • Ghenele de pe etaje (daca exista).
  • Ghena centrala colectoare.

  La finalizarea lucrarii se vor trasa directive clare beneficiarului pentru asigurarea remanentei tratamentului si pentru remedierea deficientelor constatate (daca exista) pe masura realizarii tratamentului cand s-au observat toate spatiile care au fost tratate.

  Ce ofera in plus PestControl fata de alte firme de profil DDD pentru asociatiile de proprietari:

  • Consultanta de specialitate gratuita non-stop
  • Garantia unei lucrari de calitate executata de personal profesionist, calificat in domeniul DDD.
  • O experienta de peste 12 ani in domeniul DDD din Bucuresti
  • Dilutiile si substantele se realizeaza pe loc in fata dvs (nu venim cu substantele gata pregatite)
  • Garantia oferita de toate autorizarile si certificarile pe care le detinem.

  Cum facem noi deratizarea in cadrul asociatiilor de proprietari:

  In primul rand stabilim de la bun inceput strategia de combaterea in baza informatiilor colectate preliminarr telefonic de la beneficiar. Stabilim o programare optima pentru interventie in functie de programul responsabilului (presedinte, administrator)

  Cu ocazia interventiei in teren constatam, gratuit, toate deficientele pe care le prezinta locatia si le comunicam beneficiarului pentru a fi remediate.

  Unde actionam cu ocazia deratizarii intr-o asociatie de proprietari:

  1. In subsolul tehnic edilitar al cladirii
  2. In ghena principala colectoare
  3. In jurul cladirii (daca este cazul) prin montarea unor statii de intoxicare speciale.

  Noi, PESTCONTROL, intelegem ca cel mai important aspect este confortul locatarilor, iar furnizorul de servicii DDD ar trebui sa ajute asociatia la atingerea acestui obiectiv. Tehnicienii nostri isi vor aloca atimp sa cunoasca locatia, personalul si locatarii asociatiei dvs. Numai asa vom fi in masura sa oferim un program de protectie al asociatiei, sau un program de portectie multifamiliala cum il denumim noi. Vom utiliza tratamente de combatere a daunatorilor avansate științific, minim invazive pentru a combate daunatorii si a limita pagubele pe care acestia le pot produce asociatiei si proprietarilor. Pachetul nostru standard adresat asociatiilor de proprietari pe care noi il denumim program de protectie multifamiliala include combaterea insectelor si controlul rozatoarelor.

  In plus fața de combatere a daunatorilor, programul ar putea include alte servicii, cum ar fi:

  IZOLAREA : Daunatorii pot intra restaurant prin usi si mici fisuri. PESTCONTROL va lucra cu dumneavoastra pentru a sigila potențiale puncte de ACCES a daunatorilor si a ajuta la protejarea cladirii dumneavoastra, facand-o mai puțin atractiva pentru daunatori.

  CONTROLUL INSECTELOR ZBURATOARE - Mustele sunt printre cele mai murdare din toti daunatorii, transporta mai mult de o jumatate de miliard de microorganisme pe corp si picioare lor. Serviciul de control al insectelor zburatoare este proiectat pentru a ajuta la gestionarea tuturor infestarilor, usoare sau severe.

  CONTROLUL MIROSURILOR – Mirosurile sunt invisibile, dar ele pot afecta totusi negativ reputatia restaurantului. Programul de control al mirosurilor dezvoltat de PESTCONTROL poate ajuta la eliminarea - nu doar mascarea - mirosurile din cosuri de gunoi, pubele, ba si mai mult pisoare, toalete, etc.

  CONTROLUL PASARILOR - pasarile pot fi o pacoste mare si poate provoca pagube materiale scumpe pentru cladiri, acoperisuri si sisteme de ventilatie. Chiar mai rau, ele pot raspandi boli grave cu personalul sau clientii. Programul nostru de control al pasarilor poate ajuta la protejarea cladirii dvs de aceasta problema dificila.

   

 • Deratizare magazine

  Putine probleme pot cauza pagube mai mari in succesul magazinului dvs decat o onfestare cu gandaci, muste, sau rozatoare. Noi, la PESTCONTROL, intelegem de ce insectele actioneaza intr-un anumit mod, si de ce sunt atrase de magazinul dvs, si va furnizam solutii fundamentate si atestate stiintific ce sunt adaptate specificului problemei dvs.In mediul de retail, satisfactia clientilor dumneavoastra - si reputația dvs - sunt cele mai importante aspecte zi de zi. Deci, aveti nevoie de un furnizor [...]

  Citeste si

  Dezinsectie si deratizare, scoli si gradinite

  Tratamentele noastre bazate pe cercetari stiintifice si teste fac ca solutiile noastre sa fie mai inteligente, rapide si mult mai eficiente.. Dezinsectia si deratizarea in scoli si gradinite se face cu cei mai calificatii operatorii ddd din echipa noastra.Cu o sursa abundenta de hrana, apa si adapost, scolile sunt un habitat ideal pentru daunatori. Am prestat servicii si aplicat tratamente in zeci de scoli , asa ca am am inteles pe deplin provocarile pe care le presupune combaterea daunatorilor [...]

  Citeste si

  Dezinsectie Deratizare farmacii

  Programul nostru de protectie se bazeaza pe tehnici proactive fundamentate prin cercetarea stiintifica. In plus operatorul delegat va utiliza tehnici si metode moderne inclusiv echipamente de ultima generatie incluzand momeli cuu feromoni, capcane adezive non-toxice, astfel incat sa reusim sa protejam locatia dvs integral atat la sol cat si in aer.Succesul tratamentelor noastre în industria farmaceutica se bazeaza pe faptul ca acestea au la baza cercetari stiintifice extinse și o relatie [...]

  Citeste si

  3 of page 5

Call Now Button