• Pentru mai multe informatii apelati (+40) 0765.44.44.22

 •   Oferim consultanta DDD gratuit, contactati-ne acum

 • Dezinsectie plosnite de pat – Deratizare Pest Control Bucuresti

 • Firma autorizata dezinsectie plosnite de saltea Bucuresti - Ilfov

  Articol actualizat 16.01.2023

  O infestare cu plosnite de pat/saltea este o problema pe care orice proprietar ar trebui sa o trateze intr-un mod extrem de serios. Acesti daunatori parazitari se hranesc cu sangele oamenilor, precum si cu sangele cald al altor vietuitoare (ex animale de companie). Unii oameni cred in mod eronat ca plosnitele de pat sunt greu de observat la fata locului, deoarece acestea sunt practic invizibile cu ochiul liber. Acest lucru este, pur si simplu, neadevarat. Plosnitele de pat adulte ajung sa aiba o lungime de 5 mm si o latine de 2 mm, fiind destul de vizibile. Cu toate acestea, aceste insecte sunt translucide si greu de observat atunci cand sunt tinere sau nimfe. Plosnitele de pat sunt adesea confundate cu gandacii de covoare sau cu alti gandaci de dimensiuni mici si pot trece neobservati pentru o vreme sau pot fi tratati cu superficialitate.

  Plosnitele de pat nu sunt complet creaturi nocturne, dar se hranesc, in general, in timpul noptii cu sangele oamenilor, datorita faptului ca atunci este cea mai prielnica perioada. In stadiile incipiente ale infestarii cu plosnite de pat, acest lucru poate fi greu de identificat deoarece umflaturile rosii si mancarimile ce apar la nivelul corpului unei persoane pot fi dimineata confundate cu muscaturi de tantar sau de paianjen. In timp ce muscaturile acestor gandaci pot fi dureroase, ele nu sunt, de cele mai multe ori, grave. Desigur, sa ai sangele supt de catre niste plosnite de pat in timpul noptii nu este deloc o experienta placuta.

  Exterminarea plosnitelor de pat se poate face in mai multe moduri diferite. Datorita faptului ca aceasta problema este destul de serioasa, cel mai bine este ca oamenii sa apeleze la pestcontrol-bucuresti, pentru a avea parte de o exterminare 100% eficienta si nepericuloasa pentru sanatatea umana. Pestcontrol-bucuresti poate folosi produse chimice ca o modalitate de eliminare a acestor gandacei. In cazul in care se folosesc produse chimice, proprietarul trebuie sa se asigure ca familia si animalele sale de companie sunt tinuti in afara zonei tratate pe durata adecvata a exterminarii. Orice mobilier sau materiale care sunt indepartate din camera in care are loc tratamentul ar trebui sa fie sigilate cu atentie pentru a se asigura ca nu se vor transporta plosnite de pat in alte incaperi. Pestcontrol-bucuresti va recomanda, de asemenea, o spalare individuala a lenjeriei de pat si a hainelor la o temperatura foarte mare.

  Dezinsectie profesionala plosnite ?

  Pestcontrol-bucuresti recomanda folosirea, de asemenea, unui aspirator ca mijloc de indepartare a oualor si larvelor. Aceste insecte nu sunt foarte tolerante cu temperaturile extreme, astfel ca exterminatorii profesionisti pot, totodata, sa recomande ca mobilierul sa fie lasat afara timp de cateva zile, pentru a determina omorarea plosnitelor ramase. Mai mult decat atat, pestcontrol-bucuresti profita de faptul ca plosnitele de pat nu pot tolera temperaturile drastice si au inceput sa foloseasca incalzitoare care ridica temperatura din camera pana cand aceasta devine insuportabila pentru daunatori. Optiunea exacta de tratament poate depinde de expertiza celor de la pestcontrol-bucuresti si, de asemenea, de situatia fiecarui proprietar in parte.

  De ce este PestControl-Bucuresti Alegerea corecta pentru servicii de dezinsectie plosnite?

  Pentru dezinsectia plosnitelor, la Pest Control folosim doar substante eficiente, foarte concentrate, care nici nu sunt accesibile publicului larg in comert. Acestea nu doar ca ajuta la eliminarea rapida a problemei cu care te confrunti, insa totul are loc in conditii de deplina siguranta, ceea ce presupune ca substantele sunt destinate doar plosnitelor si nu afecteaza omul, animalele de companie sau plantele, asa ca nu ai nici cea mai mica grija.

  Poti avea incredere in echipa Pest Control in conditiile in care aceasta dispune de o bogata experienta in domeniu si stie cum sa gestioneze fiecare situatie. Pentru acestia nu exista cazuri care sa fie prea complicate incat sa nu isi gaseasca cea mai buna solutie, asa ca merita sa profiti. Ai certitudinea ca problema ta va fi eliminata cat de repede se poate.

  Nu ai nici cel mai mic motiv pentru care sa te complici pe cont propriu pentru ca nu vei face nimic altceva decat sa arunci banii pe fereastra si eventual va fi si mai complicat sa remediezi situatia. Plosnitele se inmultesc cu usurinta, motiv pentru care este recomandat sa ai aproape o echipa cu experienta care sa te ajute sa tii situatia in frau.

  Mai mult, nici nu trebuie sa platesti o mica avere pentru a opta pentru serviciul de dezinsectie plosnite pe care il ai la dispozitie la Pest Control. Preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar acestea se calculeaza in functie de fiecare situatie in parte si cat de complicata este.

  Viata ta revine la normal cat de repede se poate si nu trebuie sa lasi ca plosnitele sa isi lase amprenta asupra stilului tau de viata si asupra confortului de care ai parte. Oricum interventiile se pot planui in functie de programul tau pentru a te bucura de libertate deplina, ceea ce presupune ca nici nu trebuie sa te invoiesti de la serviciu sau sa iti iei zile libere. Plosnitele pot fi eliminate rapid cu sprijinul Pest Control, important este sa iei imediat masurile adecvate pentru ca situatia sa nu devina prea complicata. Cazurile incipiente sunt mult mai usor de rezolvat decat cele complicate, iar toate informatiile de care ai nevoie le vei putea afla direct de la echipa Pest Control.

  Pentru servicii de dezinsectie plosnite specialistii de aici sunt cei pe care te poti baza in orice context!

  Mai jos cateva poze de la lucrari executate

 • Unde traiesc si unde se ascund plosnitele

  Informatii utile in identificarea corecta a plosnitelor si in depistarea unei infestari cu plosnite - Cimex lectularius Plosnita - caracteristici, unde traieste, unde se ascunde Plosnita - 5 caracteristici rapide 1. in ultimii ani au aparut tot mai multe cazuri de infestare cu plosnite in mai multe regiuni de pe Glob 2. plosnitele adulte au o lungime de aproximativ 4 - 5 mm si dimensiunea unei [...]

  Read more

  Cum apare plosnita de saltea

  Cum apare plosnita de saltea sau plosnita de pat ( cine aduce plosnita, cum se transporta plosnita )Cum apare plosnita de saltea sau plosnita de pat? Desi plosnitele sunt deseori considerate o problema a trecutului, se pare ca si in prezent exista surprinzator de multe cazuri de infestare cu aceste insecte. Case, hoteluri, moteluri si camine din intreaga lume sunt zilnic asaltate de aceste insecte[...]

  Read more

  2 of page 2

Call Now Button